Ledigt jobb för arbetsterapeut i Borlänge

Välkommen att söka uppdraget som arbetsterapeut på kommunal verksamhet i mellersta Sverige.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som arbetsterapeut på kommunal verksamhet. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Att arbeta som arbetsterapeut via Agila

Som arbetsterapeut hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Arbetsterapeuttjänst i Borlänge

Nästan 95% av befolkningen i kommunen bor i centralorten Borlänge, Ornäs och Torsång är två andra tätorter i kommunen om man tar dom i storleksordning. Kommunen i sydöstra delen av Dalarna ligger precis vid Dalälven och orterna som växte fram under 1800-talet har präglats av järnvägar och industrier. I kommunen är det aldrig långt till vildmarken för den som söker stillhet eller fysiska utmaningar. Inom 20 min från centrala Borlänge finns till exempel Romme Alpin, Äventyrsgruvan Tuna Hästberg och fantastiska naturisbanor på sjön Runn. God mat hittar du i restaurang Lilla Parken eller Äteriet och i Dalarnas Venedig - Torsång, hittar du pärlan Torsångs Café med sin fantastiska miljö precis vid Dalälven.

Om Agila

Är du arbetsterapeut och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Tim Fredén
Tim Fredén / Konsultchef
Borlänge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Krgyåwkj ltyjsu KQ & EE
Tidsperiod
21-45
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oshtnkssæpic a feigh Tbckæcrh
Region/kommun
Dalarna/Borlänge
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka