Agila söker arbetsterapeut till uppdrag i Bromölla

Fysioterapeut sökes till kommunal verksamhet.

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka uppdraget som fysioterapeut till denna kommunala verksamhet som vårdar, behandlar och utreder patienter.

Att ta uppdrag som arbetsterapeut via Agila

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Arbetsterapeut inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Att ta arbetsterapeutjobb i Bromölla

I Bromölla i Skånes län bildar tätorterna Bromölla, Näsum, Valje, Gualöv och Nymölla kommunen Bromölla. I bruksorterna har VVS-produktionen Ifö präglat staden genom åren och kända personer som artisten Sanna Nielsen och simmaren Johanna Sjöberg är uppväxta i här. I Bromölla kommun finns ett stort utbud av aktiviteter för en rolig, spännande, avkopplande eller kulturell fritid. Med sitt geografiska läge mellan hav och sjö på gränsen mellan Skåne och Blekinge, skapar Bromölla och dess omgivningar förutsättningar för rika naturupplevelser. Sätt lite guldkant på vardagen genom att handla delikatesser som rökt lax eller ostar från någon av gårdsbutikerna i närheten. Restaurangen Krog No 2 erbjuder utöver maten en fantastisk utsikt över Ivösjön.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Madeleine Löfving
Madeleine Löfving / Teamleader
Bromölla
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nlsjædti jdsaow YO & VF
Tidsperiod
49-22 (2023)
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gmactyfye ha gca cb Gisdågld
Region/kommun
Skåne/Bromölla
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka