Agila söker arbetsterapeut till uppdrag i Bromölla

Fysioterapeut sökes till kommunal verksamhet.

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka uppdraget som fysioterapeut till denna kommunala verksamhet som vårdar, behandlar och utreder patienter.

Att ta arbetsterapeutjobb som arbetsterapeut via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som arbetsterapeut. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför arbetsterapeutarbete i Bromölla?

I Bromölla i Skånes län bildar tätorterna Bromölla, Näsum, Valje, Gualöv och Nymölla kommunen Bromölla. I bruksorterna har VVS-produktionen Ifö präglat staden genom åren och kända personer som artisten Sanna Nielsen och simmaren Johanna Sjöberg är uppväxta i här. I Bromölla kommun finns ett stort utbud av aktiviteter för en rolig, spännande, avkopplande eller kulturell fritid. Med sitt geografiska läge mellan hav och sjö på gränsen mellan Skåne och Blekinge, skapar Bromölla och dess omgivningar förutsättningar för rika naturupplevelser. Sätt lite guldkant på vardagen genom att handla delikatesser som rökt lax eller ostar från någon av gårdsbutikerna i närheten. Restaurangen Krog No 2 erbjuder utöver maten en fantastisk utsikt över Ivösjön.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Madeleine Löfving
Madeleine Löfving / Teamleader
Bromölla
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nureæxru nujedh LN & NU
Tidsperiod
49-22 (2023)
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ymebtvwmq cb eid ie Asumåuyq
Region/kommun
Skåne/Bromölla
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka