Arbetsterapeut sökes till tjänst i Dalarna

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Denna kommunala verksamhet är i behov av en arbetsterapeut för att stärka upp verksamheten.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som arbetsterapeut inom kommunen. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som arbetsterapeut

Trivs du med att arbeta som arbetsterapeut men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för arbetsterapeut som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Arbetsterapeutjobb i Dalarna

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Tim Fredén
Tim Fredén / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qupvuv-Iåtedt xtlmms QI & UO
Tidsperiod
23-44
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qhmdsonoy gb eedeh Ardcdc
Region/kommun
Dalarna/Oembry-Nævmw
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka