Ledigt jobb för arbetsterapeut i Dalarna

Vill du ha ett stimulerande arbete med omväxlande arbetsuppgifter? Nu har du chansen att arbeta som arbetsterapeut på denna vårdcentral.

Till denna uppdragsgivare söker vi en arbetsterapeut som är intresserad av att arbeta inom primärvården. Här blir du en del av ett engagerat team som erbjuder bästa möjliga vård till sina patienter. Uppdraget passar dig som trivs att arbeta självständigt och är trygg i din roll som konsult.

Tidigare erfarenhet av primärvård är önskvärt. Välkommen att höra av dig!

Att arbeta som arbetsterapeut via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som arbetsterapeut hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Att ta arbetsterapeutjobb i Dalarna

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ola Möller
Ola Möller / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Påtxonjdgpr Xjfttijåwgpb YA & EA
Tidsperiod
8-52
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
ifh aa Rwkgcq
Region/kommun
Dalarna/Dplejv
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka