Agila söker arbetsterapeut till Arbetsterapeutbemanningsuppdrag

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på inom kommunal verksamhet. Här blir du en del av ett kompetent rehabteam som tillsammans erbjuder en god vård.

Som konsult kan du förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter inom kommunal regi, där du utreder och bedömer patienter med varierande sjukdomstillstånd. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat arbete med hjälpmedel. Du arbetar självständigt och i nära team med övriga professioner.

Om du är arbetsterapeut med erfarenhet av kommunal rehab är du välkommen med din ansökan.

Att ta uppdrag som arbetsterapeut via Agila

Att arbeta som arbetsterapeut kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför arbetsterapeuttjänst i Danderyd?

De boende i kommunen anses ha Sveriges högsta utbildningsnivå, inte nog med de så anses de ha landets högsta medelinkomst. Kommunen är även rik på fornminnen och gravfält och dess historia går långt tillbaka i tiden. I kommunen kan du bland annat besöka Cedergrenska parken och Djursholms slott. Här finns också akutsjukhuset Danderyds sjukhus med cirka 3.600 anställda och cirka 530 vårdplatser. Kommunikationerna från kommunen är goda, dels löper E18 genom kommunen och tunnelbanans röda linje har flera stationer här. Den stora bussterminalen vid sjukhuset gör det också lätt att ta sig dit man vill.

Om Agila

Är du arbetsterapeut och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Linda Bylund
Linda Bylund / Konsultchef
Danderyd
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mipsfvvlp otlfjc Dkpsl
Tidsperiod
27-44
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Umfbmyejw jolbcp Ucweetxwitætkenquhnadp feeeh Rvuilcwsp
Region/kommun
Stockholm/Danderyd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka