Vi söker arbetsterapeut till Arbetsterapeutbemanningsuppdrag

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på inom kommunal verksamhet. Här blir du en del av ett kompetent rehabteam som tillsammans erbjuder en god vård.

Som konsult kan du förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter inom kommunal regi, där du utreder och bedömer patienter med varierande sjukdomstillstånd. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat arbete med hjälpmedel. Du arbetar självständigt och i nära team med övriga professioner.

Om du är arbetsterapeut med erfarenhet av kommunal rehab är du välkommen med din ansökan.

Att ta arbete som arbetsterapeut via Agila arbetsterapeutbemanning

Som arbetsterapeut hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som arbetsterapeut.

Danderyd en spännande plats för arbetsterapeutjobb

De boende i kommunen anses ha Sveriges högsta utbildningsnivå, inte nog med de så anses de ha landets högsta medelinkomst. Kommunen är även rik på fornminnen och gravfält och dess historia går långt tillbaka i tiden. I kommunen kan du bland annat besöka Cedergrenska parken och Djursholms slott. Här finns också akutsjukhuset Danderyds sjukhus med cirka 3.600 anställda och cirka 530 vårdplatser. Kommunikationerna från kommunen är goda, dels löper E18 genom kommunen och tunnelbanans röda linje har flera stationer här. Den stora bussterminalen vid sjukhuset gör det också lätt att ta sig dit man vill.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Linda Bylund
Linda Bylund / Konsultchef
Danderyd
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oyuspjeps pxrfkm Raqto
Tidsperiod
44-9 (2024)
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hnuilajvs oysafb Qquywkjfomåfadsfchvtiv eddgd Dyygukbfa
Region/kommun
Stockholm/Danderyd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka