Bemanningstjänst för arbetsterapeut i Gävleborg

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på en privat Hälsocentral. Här blir du en del av en kompetent arbetsgrupp som tillsammans erbjuder högkvalitativ vård.

Är detta något som intresserar dig? Kontakta gärna oss på Agila!

Att ta arbete som arbetsterapeut via Agila arbetsterapeutbemanning

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som arbetsterapeut på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta arbetsterapeutjobb i Gävleborg

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Madeleine Löfving
Madeleine Löfving / Teamleader
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ydjep Qæjiogyocexu EK&BT
Tidsperiod
50-5 (2023)
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vefdhqhfv c Nmhqhsvfn
Region/kommun
Gävleborg/Xngbulasr
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka