Vi söker arbetsterapeut till Arbetsterapeutbemanningsuppdrag

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på en privat Hälsocentral. Här blir du en del av en kompetent arbetsgrupp som tillsammans erbjuder högkvalitativ vård.

Är detta något som intresserar dig? Kontakta gärna oss på Agila!

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som arbetsterapeut

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som arbetsterapeut hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Gävleborg en spännande plats för arbetsterapeutjobb

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Madeleine Löfving
Madeleine Löfving / Teamleader
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kisee Mådctoqsgbrg JG&GA
Tidsperiod
7-25
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yclbdadny c diibi Npgopcrgx
Region/kommun
Gävleborg/Fqjqyiduy
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka