Agila söker arbetsterapeut till uppdrag i Gävleborg

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på en privat Hälsocentral. Här blir du en del av en kompetent arbetsgrupp som tillsammans erbjuder högkvalitativ vård.

Är detta något som intresserar dig? Kontakta gärna oss på Agila!

Varför ta arbetsterapeutbemanningsuppdrag via Agila?

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som arbetsterapeut med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Arbetsterapeuttjänst i Gävleborg

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som arbetsterapeut hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Madeleine Löfving
Madeleine Löfving / Teamleader
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mvhvm Mænjfewuyglc KY&WH
Tidsperiod
12-25
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kobvfuwbt a giegi Yyjfyqpdy
Region/kommun
Gävleborg/Ventelxte
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka