Vi söker arbetsterapeut till uppdrag i Gävleborg

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som konsult på denna arbetsplats. Som arbetsterapeut kommer du att möta patienter med varierande sjukdomstillstånd och vårdbehov. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter såsom omvårdnad, dokumentation och mer. Du får ett roligt och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor.

Välkommen med din ansökan.

Att ta tjänst som arbetsterapeut via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som arbetsterapeut hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta arbetsterapeutuppdrag i Gävleborg

Om Agila

Är du arbetsterapeut och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Madeleine Löfving
Madeleine Löfving / Teamleader
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pxdonu Låskd Headsjplpgxl j Oæxhl
Tidsperiod
28-32
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eæovk Fxqqjmltthsn hg R bfcfd Wåvrl
Region/kommun
Gävleborg/Iæsul
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka