Agila söker arbetsterapeut till uppdrag i Gävleborg

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på en privat Hälsocentral. Här blir du en del av en kompetent arbetsgrupp som tillsammans erbjuder högkvalitativ vård.

Är detta något som intresserar dig? Kontakta gärna oss på Agila!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som arbetsterapeut

Trivs du med att arbeta som arbetsterapeut men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för arbetsterapeut som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Att ta arbetsterapeutjobb i Gävleborg

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Madeleine Löfving
Madeleine Löfving / Teamleader
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Agnsm Rærsefmuacep TI&MJ
Tidsperiod
30-32
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iebsegcaa c hfg fa Fbmrmtgdf
Region/kommun
Gävleborg/Sybegdhmv
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka