Bemanningsarbete för arbetsterapeut i Gävleborg

Denna vårdcentral söker en konsult med genuint intresse för primärvård.

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du utreder och behandlar patienter i livets alla skeden?

Denna uppdragsgivare söker en konsult till sin verksamhet. Här får du ett flexibelt och stimulerande arbete där du möter patienter med olika sjukdomstillstånd. Uppdraget passar dig som trivs att arbeta självständigt och är trygg i din roll som konsult.

Du bör känna dig trygg med självständigt arbete inom primärvård. Passar detta in på dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Att ta uppdrag som arbetsterapeut via Agila

Som arbetsterapeut hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Arbetsterapeuttjänst i Gävleborg

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lydia Karlström
Lydia Karlström / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ucemwnjmq Sæaucxtlyjvd
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oydhopæash c dda ci Hækglgctm
Region/kommun
Gävleborg/Ghjxxdpryc
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka