Ledigt jobb för arbetsterapeut i Gävleborg

.............................................................................................................................................................................................................................................................................................

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som arbetsterapeut

Agila ska vara det självklara valet för dig som är arbetsterapeut. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt arbetsterapeutuppdrag.

Varför arbetsterapeutarbete i Gävleborg?

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Clara Söderström
Clara Söderström / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oqnu Tmhjn - Sncuoapomn
Tidsperiod
29-31
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nåoobyofnue d iehhe Wxxlvhrtdj
Region/kommun
Gävleborg/Xbnssiryyj
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka