Arbetsterapeut sökes till uppdrag i Gävleborg

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats?

Uppdraget innebär steg till arbete Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla deltagare och hjälpa dom in på nästa kliv i livet.

Tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats är önskvärt.

Att ta uppdrag som arbetsterapeut via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som arbetsterapeut. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som arbetsterapeut. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Varför arbetsterapeutuppdrag i Gävleborg?

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Tim Fredén
Tim Fredén / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hxkeo - Jåkrl
Tidsperiod
30-35
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ybsvhmpvud gb gdeah Kædrt
Region/kommun
Gävleborg/Ræmnh
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka