Arbetsterapeut sökes till arbete i Gnesta

Till denna kommun söker vi nu en arbetsterapeut som kan bidra med sin kunskap och erfarenhet. Här erbjuds du ett omväxlande arbete med goda möjligheter till att bredda din kompetens.

De söker en arbetsterapeut med erfarenhet inom kommunal rehabilitering.

Arbetsterapeutjobb via Agila arbetsterapeut

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som arbetsterapeut på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Gnesta en spännande plats för arbetsterapeutjobb

Kommunen och tillika centralorten Gnesta är en pärla i Södermanlands län. Gnestas stadsbild är starkt präglad av järnvägen och det stationssamhälle som växte fram i slutet av 1800-talet. Omgivet av ett naturskönt landskap med kuperade åkermarker, djupa skogar och många spegelblanka småsjöar är Gnesta platsen för dig som verkligen vill njuta av sommar-Sverige. Gnesta kan kopplas till flera kända filmer. Stig Helmer hamnar i Gnesta efter att i filmen SOS klivit på fel tåg, 500 kr kostade taxiresan hem. Delar av filmen Män som hatar kvinnor spelades in i kommunen och i sången Husvagn, av Galenskaparna, är Pressbyråkiosken i Gnesta ombesjungen.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som arbetsterapeut hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Madeleine Löfving
Madeleine Löfving / Teamleader
Gnesta
Faktaruta
Uppdragsgivare
Srcqss hofrpu JI & YP
Tidsperiod
23-33
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Æpxbgbu bg gaeih Ixptbb
Region/kommun
Södermanland/Gnesta
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka