Agila söker arbetsterapeut till Arbetsterapeutbemanningsuppdrag

Är du intresserad av äldreboende hos en privat aktör? Då passar detta uppdrag perfekt för dig.

Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter för arbetsterapeut inom äldrevården. Du arbetar tvärprofessionellt med bland annat undersköterskor, sjuksköterskor och fysioterapeut. För dig med intresse av sedvanliga arbetsuppgifter på ett äldreboende väntar ett omväxlande, lärorikt och roligt arbete tillsammans med trevliga kollegor.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsterapeutjobb hos Agila arbetsterapeut

Som arbetsterapeut hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Arbetsterapeutuppdrag i Halland

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Madeleine Löfving
Madeleine Löfving / Teamleader
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iioewvb Ofofu Qbpeyfgjh
Tidsperiod
47-9 (2023)
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dsbowialkårhm ig gcfed Fmacdwnoæarpnadby, Ymlhmk
Region/kommun
Halland/Oehejo
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka