Ledigt jobb för arbetsterapeut i Halland

Vill du ha ett stimulerande arbete där du verkligen kan göra skillnad? Välkommen som konsult till denna vårdcentral.

Här väntar ett spännande uppdrag som konsult där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kan förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter som konsult på inom primärvård. Du arbetar både självständigt och tillsammans med övriga professioner för att erbjuda en god vård till alla patienter.

Låter det intressant, skicka in din ansökan redan idag!

Varför ta arbetsterapeuttjänst hos Agila?

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som arbetsterapeut. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Varför arbetsterapeutjobb i Halland?

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som arbetsterapeut. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ola Möller
Ola Möller / Konsultchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dåiyutjuyxdky Kyæåabo
Tidsperiod
12-34
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jcqeqwædur e cfa de Reåæncj
Region/kommun
Halland/Stxxmha
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka