Vi söker arbetsterapeut till uppdrag i Heby

Konsult sökes för spännande och givande uppdrag inom kommunal rehabilitering.

Denna arbetsplats har en bra arbetsmiljö och god stämning bland personalen. Du arbetar personcentrerat och tvärprofessionellt för att ge bästa möjliga vård till patienterna. Uppdraget innefattar sedvanligt terapeutarbete inom kommunal rehabilitering. Då du träffar patienter med varierande sjukdomar och vårdbehov får du omväxlande arbetsuppgifter samt möjlighet att växa i din yrkesroll.

Varför ta arbetsterapeutjobb via Agila?

Att arbeta som arbetsterapeut kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Heby en spännande plats för arbetsterapeuttjänst

Heby kommun i Uppsala län består bland annat av tätorterna Heby, Östervåla, Morgongåva och Tärnsjö där Heby är centralorten. I den gamla brukskommunen cirka 4 mil utanför Uppsala bor drygt 13.000 människor och kommunen är bland annat känd för sin tillverkning av stolar. Gårdsjö Älgpark och Ängsholmens Gårdsmejeri är två av Heby kommuns mest populära besöksmål. Från kommunen kommer bland annat ishockeyspelaren Filip Forsberg. Det är lätt att ta sig både till och ifrån kommunen, antingen med bil eller tåg.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som arbetsterapeut hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ronja Pettersson
Ronja Pettersson / Konsultchef
Heby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ssnr Vpvgpr - Akist
Tidsperiod
49-17 (2023)
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ddfddysteqd hicbd Yxwt
Region/kommun
Uppsala/Heby
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka