Arbetsterapeut sökes till jobb i Helsingborg

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsamt arbete med rutinerade kollegor? Då är detta uppdrag något för dig. 

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som arbetsterapeut inom hemsjukvården. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Att ta bemanningsuppdrag som arbetsterapeut via Agila arbetsterapeutbemanning

Som arbetsterapeut hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Varför arbetsterapeutjobb i Helsingborg?

I Helsingborg finns mycket att se och göra. Här kan du promenera längs den ljuvliga strandpromenaden eller landborgen och uppleva vackra vyer över Helsingborg och sundet. Du kan också besöka Kullaberg som är Sveriges mest besökta naturreservat. Helsingborg är en av Nordens äldsta städer och dess historia sträcker sig tillbaka till vikingatiden. Den viktiga plats där Öresund är som smalast har gett staden en strategisk position. På medeltiden var staden och dess slott ett av Nordens mäktigaste fästen och därmed inblandat i mycket av den tidens maktspel. I Helsingborg är kallbadstraditionen stark och de centrala kallbadhusen Kallis och Pålsjöbaden är nästan ett måste att besöka när du väl är här.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Madeleine Löfving
Madeleine Löfving / Teamleader
Helsingborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
ODB Awep, Mmwdabldlrl
Tidsperiod
39-48
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lgiefndræpoo hf igccf Hybdjtvafyv
Region/kommun
Skåne/Helsingborg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka