Vi söker arbetsterapeut till uppdrag i Jämtland

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag? Detta privata boende söker nu en arbetsterapeut till sin verksamhet.

Här väntar ett spännande uppdrag som arbetsterapeut där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kommer att arbeta självständigt såväl som i team med övriga yrkesroller. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som arbetsterapeut på ett privat äldreboende.

Har du ett genuint intresse av äldreomsorg? Skicka in din ansökan redan idag.

Varför ta arbetsterapeuttjänst hos Agila?

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som arbetsterapeut hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Att ta arbetsterapeutarbete i Jämtland

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa arbetsterapeut. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Maya Hed
Maya Hed / Konsultchef
Jämtland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bækbqsbd Gwea Elagtd YÅWB
Tidsperiod
1 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wslmyowthcråglo aa heace Jwvlsc
Region/kommun
Jämtland/Epnhjf
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka