Vi söker arbetsterapeut till uppdrag i Kronoberg

Är du intresserad av äldreboende hos en privat aktör? Då passar detta uppdrag perfekt för dig.

Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter för arbetsterapeut inom äldrevården. Du arbetar tvärprofessionellt med bland annat undersköterskor, sjuksköterskor och fysioterapeut.

På äldreboendet möter du patienter med varierande sjukdomar. Viktigt att man kan förskriva hjälpmedel.

Välkommen med din ansökan!

Varför ta arbetsterapeutuppdrag hos Agila?

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som arbetsterapeut ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Varför arbetsterapeutjobb i Kronoberg?

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som arbetsterapeut hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Awo Yusuf
Awo Yusuf / Konsultchef
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cagqcnlqc Gxocfugm
Tidsperiod
28-32
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eåh Ihynwbisrae næn ed hid dg Gåkcå
Region/kommun
Kronoberg/Yåwxæ
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka