Vi söker arbetsterapeut till Arbetsterapeutbemanningsuppdrag

ill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats med rutinerade kollegor? Då är detta uppdrag något för dig. 

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som arbetsterapeut inom kommunen. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

De söker dig, arbetsterapeut med ett genuint intresse av kommunal verksamhet. Erfarenhet av liknande arbete är önskvärt.

Att ta arbetsterapeuttjänst som arbetsterapeut via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som arbetsterapeut med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Att ta arbetsterapeutjobb i Norrbotten

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som arbetsterapeut. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Linda Bylund
Linda Bylund / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æyosgckou waegxp UM & PU
Tidsperiod
1 (2023)-35 (2023)
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Edbowimhv gg fdeeg Åttlrsele
Region/kommun
Norrbotten/Æxoodptng
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka