Agila söker arbetsterapeut till uppdrag i Norrbotten

Nu har du möjlighet att arbeta som konsult i denna kommun! Arbetsterapeut sökes för längre uppdrag inom kommunal rehab

Som arbetsterapeut kan du förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter inom kommunal regi, där du utreder och bedömer patienter med varierande sjukdomstillstånd. Du arbetar självständigt och i nära team med övriga professioner.

Om du är arbetsterapeut med erfarenhet av kommunal rehab är du välkommen med din ansökan.

Arbetsterapeutuppdrag via Agila arbetsterapeut

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som arbetsterapeut hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Att ta arbetsterapeuttjänst i Norrbotten

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Linda Bylund
Linda Bylund / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Byqgå moaymw KG & OL
Tidsperiod
23-34
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ctsyhj hpæmu f fcgbf Afdjå
Region/kommun
Norrbotten/Rknpå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka