Bemanningsjobb för arbetsterapeut i Norrbotten

Vill du ha ett stimulerande arbete med omväxlande arbetsuppgifter? Nu har du chansen att arbeta som arbetsterapeut på denna vårdcentral.

Till denna uppdragsgivare söker vi en arbetsterapeut som är intresserad av att arbeta inom primärvården. Här blir du en del av ett engagerat team som erbjuder bästa möjliga vård till sina patienter. Uppdraget passar dig som trivs att arbeta självständigt och är trygg i din roll som konsult.

Tidigare erfarenhet av primärvård är önskvärt. Välkommen att höra av dig!

Varför ta arbetsterapeutarbete via Agila?

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som arbetsterapeut med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Att ta arbetsterapeutuppdrag i Norrbotten

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ola Möller
Ola Möller / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hswwvw BJ NM & IL
Tidsperiod
48-9 (2024)
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qsrfyxjuym fc affce Dwxakf
Region/kommun
Norrbotten/Qbqfqx
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka