Agila söker arbetsterapeut till Arbetsterapeutbemanningsuppdrag

Vill du ha ett stimulerande arbete med omväxlande arbetsuppgifter? Nu har du chansen att arbeta som arbetsterapeut på denna vårdcentral.

Till denna uppdragsgivare söker vi en arbetsterapeut som är intresserad av att arbeta inom primärvården. Här blir du en del av ett engagerat team som erbjuder bästa möjliga vård till sina patienter. Uppdraget passar dig som trivs att arbeta självständigt och är trygg i din roll som konsult.

Tidigare erfarenhet av primärvård är önskvärt. Välkommen att höra av dig!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som arbetsterapeut

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som arbetsterapeut, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Varför arbetsterapeutjobb i Norrbotten?

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ola Möller
Ola Möller / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vhfdss MS YL & IN
Tidsperiod
8-9
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Swxjdklohm ib gbfhf Yssyxt
Region/kommun
Norrbotten/Anpcgj
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka