Bemanningsuppdrag för arbetsterapeut i Södermanland

Är du intresserad av ett nytt uppdrag? Nu söker vi en arbetsterapeut för arbete inom kommunal verksamhet.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som fysioterapeut inom kommunen. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Om du är arbetsterapeut med erfarenhet av kommunal rehab är du välkommen med din ansökan.

Varför ta arbetsterapeutjobb hos Agila?

Arbetet som arbetsterapeut hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Arbetsterapeutuppdrag i Södermanland

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Madeleine Löfving
Madeleine Löfving / Teamleader
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rclæbvdæc Vwidqr Mcnpv
Tidsperiod
12-52
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mgqubdpdnqpm h bdiie Unxæyhpåa
Region/kommun
Södermanland/Ygxåscpåe
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka