Bemanningsjobb för arbetsterapeut i Skåne

Välkommen att söka uppdraget som konsult till ett rehabteam.

Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för erbjuda en god vård till alla patienter. Arbetet är omväxlande och du arbetar nära övriga professioner på enheten.

I detta team kommer du vårda patienter med demens på olika boenden. Enheten bedriver patientnära vård och arbetar tvärprofessionellt. Här väntar ett uppdrag i en tempofylld och lärorik miljö med möjlighet att bredda sin kompetens. Välkommen med din ansökan!

Att ta uppdrag som arbetsterapeut via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som arbetsterapeut hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Arbetsterapeutarbete i Skåne

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som arbetsterapeut hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ola Möller
Ola Möller / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xvfdgjw Gyblæ
Tidsperiod
47-52
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Skensvfli e cfhad Ovetå
Region/kommun
Skåne/Mxcjæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka