Agila söker arbetsterapeut till Arbetsterapeutbemanningsuppdrag

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Denna primärvårdsverksamhet är i behov av en terapeuter för att stärka upp verksamheten.

Som terapeut inom primärvård, kan du förvänta dig utredningar och bedömningar av patienter med varierande sjukdomstillstånd. Du arbetar självständigt och i nära team med övriga professioner. Du som är arbetsterapeut ska framförallt vara bekväm med handskador samt minnesutredningar.

Låter det intressant, skicka in din ansökan redan idag! Sökande med intresse av kontinuitet kommer att prioriteras.

Att ta jobb som arbetsterapeut via Agila arbetsterapeutbemanning

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som arbetsterapeut på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Arbetsterapeuttjänst i Skåne

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som arbetsterapeut hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ronja Pettersson
Ronja Pettersson / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
FFS Fåcsfqqngki - Ihbcåoxe
Tidsperiod
1 (2023)-25 (2023)
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Joifbtgga de bcgah Ppsvæmvk
Region/kommun
Skåne/Uwtiæioo
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka