Arbetsterapeut sökes till tjänst i Skåne

Är du intresserad av ett nytt uppdrag? Nu söker vi en arbetsterapeut för arbete inom kommunal verksamhet.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som arbetsterapeut inom kommunen. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Om du är arbetsterapeut med erfarenhet av kommunal rehab är du välkommen med din ansökan.

Att ta bemanningsuppdrag som arbetsterapeut via Agila arbetsterapeutbemanning

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som arbetsterapeut. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som arbetsterapeut. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsterapeutjobb i Skåne

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Madeleine Löfving
Madeleine Löfving / Teamleader
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fylgmgaycha Abyxujc b & b
Tidsperiod
28-33
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uldahneepghåbju b gcc dg Jogjorfxopj
Region/kommun
Skåne/Hyygoatmuiw
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka