Vi söker arbetsterapeut till Arbetsterapeutbemanningsuppdrag i Skåne

Söker du ett uppdrag inom kommunal verksamhet? Då har du hittat rätt!

Denna kommun söker en erfaren arbetsterapeut som är redo för nya utmaningar under sommaren. Du kan förvänta dig en trygg och utvecklande arbetsplats.

Hör gärna av dig till oss om detta intresserar dig!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som arbetsterapeut

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är arbetsterapeut. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som arbetsterapeut hos oss.

Arbetsterapeutuppdrag i Skåne

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Madeleine Löfving
Madeleine Löfving / Teamleader
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ayxfoifile Soawuj Yxkqm
Tidsperiod
34-52
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kagsqeuowv lvvdlp ibb gg Uujvibjftj
Region/kommun
Skåne/Gekodihspc
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka