Ledigt jobb för arbetsterapeut i Skåne

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats?

Uppdraget innebär aktivitetsbaserade utredningsplatser som du ska göra på deltagarna. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla deltagare och hjälpa dom in på nästa kliv i livet.

Tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats är önskvärt.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som arbetsterapeut

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som arbetsterapeut hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Att ta arbetsterapeutarbete i Skåne

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Tim Fredén
Tim Fredén / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uiswytg Lc - Kåiymkhykw/Jatcsxekgsda
Tidsperiod
48-50
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wegbxmqs g hifcb Håtyfbiskt
Region/kommun
Skåne/Ræwonwrykp
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka