Agila söker arbetsterapeut till Arbetsterapeutbemanningsuppdrag

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Denna primärvårdsverksamhet är i behov av en arbetsterapeut för att stärka upp verksamheten.

Som arbetsterapeut inom primärvård, kan du förvänta dig utredningar och bedömningar av patienter med varierande sjukdomstillstånd. Du arbetar självständigt och i nära team med övriga professioner. Du som är arbetsterapeut ska framförallt vara bekväm med handskador samt minnesutredningar.

Låter det intressant, kontakta oss redan idag!

Att ta jobb som arbetsterapeut via Agila arbetsterapeutbemanning

Som arbetsterapeut hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som arbetsterapeut.

Arbetsterapeutjobb i Skåne

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som arbetsterapeut hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Clara Söderström
Clara Söderström / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qac Måkmojvwxgs Mkdw - GY
Tidsperiod
19-25, 34-52
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åqhqo Cærdxætmajigq hc cagia Lmqe
Region/kommun
Skåne/Pmbb
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka