Bemanningsarbete för arbetsterapeut i Skåne

Välkommen att söka uppdraget som konsult till ett rehabteam.

Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för erbjuda en god vård till alla patienter. Arbetet är omväxlande och du arbetar nära övriga professioner på enheten.

I detta team kommer du vårda patienter med demens på olika boenden. Enheten bedriver patientnära vård och arbetar tvärprofessionellt. Här väntar ett uppdrag i en tempofylld och lärorik miljö med möjlighet att bredda sin kompetens. Välkommen med din ansökan!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som arbetsterapeut

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som arbetsterapeut. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Arbetsterapeutjobb i Skåne

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som arbetsterapeut hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ola Möller
Ola Möller / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bgmtvai Vlvqå
Tidsperiod
48-52
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dahpikumo g giefg Jcvså
Region/kommun
Skåne/Ypahæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka