Ledigt jobb för distriktssjuksköterska i Skåne

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Denna primärvårdsverksamhet är i behov av en terapeuter för att stärka upp verksamheten.

Som terapeut inom primärvård, kan du förvänta dig utredningar och bedömningar av patienter med varierande sjukdomstillstånd. Du arbetar självständigt och i nära team med övriga professioner. Du som är arbetsterapeut ska framförallt vara bekväm med handskador samt minnesutredningar.

Låter det intressant, skicka in din ansökan redan idag! Sökande med intresse av kontinuitet kommer att prioriteras.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som distriktssjuksköterska

Att arbeta som distriktssjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Att ta sjuksköterskearbete i Skåne

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ronja Pettersson
Ronja Pettersson / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
MSR Iåukmqwwyan - Fdonåmrk
Tidsperiod
5-35
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut, Distriktsjuksköterska eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eymjlwovs be gbcha Xbxiæspy
Region/kommun
Skåne/Kprjæqwb
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka