Arbetsterapeut sökes till jobb i Stockholm

Nu har du chansen att arbeta på en spännande arbetsplats där du har möjlighet att utvecklas i din yrkesroll!

Som Arbetsterapeut på i denna verksamhet arbetar du patientnära och har ett stort eget ansvar. Enheten erbjuder en bred verksamhet där du möter patienter med varierande sjukdomar och besvär. Du kan förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter som fysioterapeut.

Låter det intressant, skicka in din ansökan redan idag

Att arbeta som arbetsterapeut via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som arbetsterapeut på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför arbetsterapeutuppdrag i Stockholm?

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ola Möller
Ola Möller / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pyyjtntyxrb Væor vlh ubyoru
Tidsperiod
50-51
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Geqjvntjspd e ddbhe Rqylgicrn
Region/kommun
Stockholm/Dvotahxwc
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka