Ledigt jobb för arbetsterapeut i Stockholm

Är du intresserad av ett nytt uppdrag? Nu söker vi en arbetsterapeut för arbete inom primärvården i storstaden.

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som konsult inom primärvård.

För dig som vill ha ett omväxlande och roligt arbete passar detta uppdrag perfekt.

Att ta uppdrag som arbetsterapeut via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som arbetsterapeut. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Arbetsterapeutjobb i Stockholm

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Madeleine Löfving
Madeleine Löfving / Teamleader
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
JCX - Uawvlybkqa Pkfbr
Tidsperiod
18-30
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Glrmvegtrvlni g ahg ic Dbjgundvhs
Region/kommun
Stockholm/Kcniyylbgs
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka