Bemanningsjobb för arbetsterapeut i Stockholm

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag? Nu söker detta rehabteam en arbetsterapeut.

Här väntar ett spännande uppdrag som konsult där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kan förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter som arbetsterapeut inom ett mobilt rehabteam. Du kommer bedöma, utreda, diagnostisera och behandla patienter med varierande sjukdomstillstånd. Du arbetar tillsammans med andra professioner för att erbjuda en god vård till alla patienter.

Låter det intressant, skicka in din ansökan redan idag! Sökande med intresse av kontinuitet kommer att prioriteras.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som arbetsterapeut

Som arbetsterapeut hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför arbetsterapeutjobb i Stockholm?

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lydia Karlström
Lydia Karlström / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nygxwxf Lrlxw Hfuykl Beunqulutjs
Tidsperiod
14-25
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cxhjvuimltoæcej d eedgg Æuibnrjumu
Region/kommun
Stockholm/Æwhntåvpo
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka