Arbetsterapeut sökes till uppdrag i Stockholm

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna arbetsplats. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård till patienterna.

Enhetens utgångspunkt är att de boende är vuxna kapabla individer som ska få stöd att leva sitt liv i samklang med egna behov, värderingar, intressen, önskemål och förhoppningar.

De erbjuder omsorg med hög kvalitet och skapar förutsättningar för människor, med beviljad insats enligt LSS, att leva ett självständigt liv i samhället utifrån sina behov och förutsättningar.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Att ta jobb som arbetsterapeut via Agila arbetsterapeutbemanning

Att arbeta som arbetsterapeut ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Arbetsterapeutjobb i Stockholm

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Tim Fredén
Tim Fredén / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gfspjk Cwhduq VCR - Lmlee
Tidsperiod
21-22
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ysmbnvåhut diV gcdfg Wrgebewb
Region/kommun
Stockholm/Cpfjytrly
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka