Ledigt jobb för arbetsterapeut i Stockholm

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag? Nu söker detta rehabteam en medarbetare.

Här väntar ett spännande uppdrag som arbetsterapeut där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kan förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter som arbetsterapeut inom ett mobilt rehabteam, du kommer bedöma, utreda, diagnostisera och behandla patienter med varierande sjukdomstillstånd. Du arbetar tillsammans med andra professioner för att erbjuda en god vård till alla patienter.

Låter det intressant, skicka in din ansökan redan idag! Sökande med intresse av kontinuitet kommer att prioriteras.

Varför ta arbetsterapeuttjänst via Agila?

I rollen som arbetsterapeut hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Stockholm en spännande plats för arbetsterapeutuppdrag

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som arbetsterapeut hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lydia Karlström
Lydia Karlström / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rypwtgx Sxxjy Onwtuf Adiurrdlrnx
Tidsperiod
27-35
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jlrwtkbumgqæxqu i gbbde Åixxcvtbjq
Region/kommun
Stockholm/Æwdkoåxqq
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka