Arbetsterapeut sökes till arbete i Stockholm

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov?

Som arbetsterapeut på denna verksamhet arbetar du patientnära och har ett stort eget ansvar. Enheten erbjuder en bred verksamhet där du möter patienter med varierande sjukdomar och besvär. Du kan förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter som arbetsterapeut.

Låter det intressant, skicka in din ansökan redan idag! Sökande med intresse av kontinuitet kommer att prioriteras.

Arbetsterapeutarbete via Agila arbetsterapeut

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Arbetsterapeut inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Varför arbetsterapeutarbete i Stockholm?

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som arbetsterapeut hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lydia Karlström
Lydia Karlström / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uqdfrun Iahnhqage LR & TV
Tidsperiod
28-39
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cbkkbmmmsgdæbtc dch ibi hc Fqavy
Region/kommun
Stockholm/Gfflo
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka