Vi söker arbetsterapeut till uppdrag i Stockholm

Trivs du med att arbeta självständigt och vill samtidigt utveckla din kompetens? Då är detta uppdrag något för dig!

Du kan förvänta dig ett roligt och lärorikt uppdrag med stor variation i det dagliga arbetet. Du kommer självständigt ta emot, bedöma och behandla ett brett spektrum av patienter med varierande diagnoser.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som arbetsterapeut

I rollen som arbetsterapeut hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Stockholm en spännande plats för arbetsterapeutuppdrag

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Tim Fredén
Tim Fredén / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eunckinydcgp Hlfrrtvpjnvfdykwxjuwajs
Tidsperiod
44-9 (2024)
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ddfoox Dwirvbn eåf i bba he Twvavsmtg
Region/kommun
Stockholm/Fxgrgtjwp
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka