Arbetsterapeut sökes till arbete i Stockholm

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov?

Som arbetsterapeut på denna verksamhet arbetar du patientnära och har ett stort eget ansvar. Enheten erbjuder en bred verksamhet där du möter patienter med varierande sjukdomar och besvär. Du kan förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter som arbetsterapeut.

Att ta arbetsterapeutarbete som arbetsterapeut via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är arbetsterapeut. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt arbetsterapeutuppdrag.

Att ta arbetsterapeutarbete i Stockholm

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som arbetsterapeut hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lydia Karlström
Lydia Karlström / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vjymlkx Emrlm
Tidsperiod
24-31
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ymæncæijhgåtho dhe bed ic Yæhapå
Region/kommun
Stockholm/Tæhusæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka