Ledigt jobb för arbetsterapeut i Stockholm

Vill du ha ett stimulerande arbete med omväxlande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag!

Patienterna på boendet vårdas för varierande sjukdomar och besvär, till exempel demens och somatik. Som konsult har du en nyckelfunktion i patientens vård, omsorg och behandling. Du som söker detta uppdrag kan förvänta dig ett flexibelt arbete med omväxlande arbetsuppgifter.

Arbetsterapeutarbete hos Agila arbetsterapeut

Agila ska vara det självklara valet för dig som är arbetsterapeut. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt arbetsterapeutuppdrag.

Arbetsterapeutarbete i Stockholm

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lydia Karlström
Lydia Karlström / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jlgqjmv Dvrtn æmrlyljonfa - GM & VW
Tidsperiod
36-48
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lgæyqæapdsæjyo hfc ccdfh Qæqbqæ
Region/kommun
Stockholm/Eåcvaå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka