Ledigt jobb för arbetsterapeut i Strängnäs

Är du intresserad av ett nytt uppdrag? Nu söker vi en arbetsterapeut för arbete inom kommunal verksamhet.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som arbetsterapeut inom kommunen. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Om du är arbetsterapeut med erfarenhet av kommunal rehab är du välkommen med din ansökan.

Att ta arbetsterapeutjobb som arbetsterapeut via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Arbetsterapeut hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som arbetsterapeut hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Arbetsterapeutarbete i Strängnäs

År 1971 bildades nuvarande Strängnäs kommun genom sammanslagning av städerna Strängnäs och Mariefred samt kommunerna Åker, Stallarholmen, Tosterö och Vårfruberga. I Vårfruberga finner du de mäktiga fornborgarna Rällinge, Stenby och Karleby som i fantasin för dig bakåt i tiden. På Stallarholmen finns Selaön - Sveriges största insjö-ö och en av Sveriges mest fornminnesrika trakter med många runstenar och gravhögar. Är historia inte ditt favoritintresse rekommenderar Strängnäsbon tillika programledaren Pär Lernström en tur med ett äkta ångloksdraget tåg till Taxinge slott. Här kan du bl.a. se det inredda stallet, testa ett av de 65 sorterna hembakt bröd eller promenera runt i ett av områdets parker.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Madeleine Löfving
Madeleine Löfving / Teamleader
Strängnäs
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bhcæhekåg Gibaaf Ogvhw
Tidsperiod
38-50
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fowrcuskiwxq d fehic Wcyåkhdåy
Region/kommun
Södermanland/Strängnäs
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka