Vi söker arbetsterapeut till Arbetsterapeutbemanningsuppdrag i Tierp

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som bemanningsterapeut på denna arbetsplats.

Som terapeut kommer du att möta patienter med varierande sjukdomstillstånd och vårdbehov i hemmen.

Att ta tjänst som arbetsterapeut via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Arbetsterapeut hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som arbetsterapeut hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Arbetsterapeuttjänst i Tierp

I Tierp kan man njuta av lugnet och närheten till naturen. Det finns också mycket att se och upptäcka. Fiskelägen, kulturmarker, slott och herrgårdar. Örbyhus Slott ligger vid Vendelsjön och är definitivt värt ett besök. Det är känt sedan 1300-talet och idag ingår även en 18-håls golfbana i slottsmiljön för den som gillar att spela golf. Största orterna i Tierps kommun är Tierp, Örbyhus och Söderfors. Ett välkänt ansikte från Tierp är poeten och dramatikern Kristina Lugn.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lydia Karlström
Lydia Karlström / Konsultchef
Tierp
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lwuovc lmnmdt Isfwj
Tidsperiod
18-35
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dqrrpv Xldxff ech ec Qqxrh
Region/kommun
Uppsala/Tierp
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka