Bemanningstjänst för arbetsterapeut i Tierp

Är du intresserad av ett nytt uppdrag? Nu söker vi en arbetsterapeut för arbete inom kommunal verksamhet och hemsjukvård.

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som arbetsterapeut inom kommunal verksamhet, såsom bedömningar och hjälpmedel. För dig som vill ha ett omväxlande och roligt arbete passar detta uppdrag perfekt.

Tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats är önskvärt.

Att ta uppdrag som arbetsterapeut via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som arbetsterapeut hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför arbetsterapeuttjänst i Tierp?

I Tierp kan man njuta av lugnet och närheten till naturen. Det finns också mycket att se och upptäcka. Fiskelägen, kulturmarker, slott och herrgårdar. Örbyhus Slott ligger vid Vendelsjön och är definitivt värt ett besök. Det är känt sedan 1300-talet och idag ingår även en 18-håls golfbana i slottsmiljön för den som gillar att spela golf. Största orterna i Tierps kommun är Tierp, Örbyhus och Söderfors. Ett välkänt ansikte från Tierp är poeten och dramatikern Kristina Lugn.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Nicky Pazoki
Nicky Pazoki / Konsultchef
Tierp
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rwopn lawoeb - Gpwgegcxætx Ilijc
Tidsperiod
37-48
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fahcnflosr c ddhdh Upmtclucggqjd
Region/kommun
Uppsala/Tierp
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka