Vi söker arbetsterapeut till uppdrag i Upplands Väsby

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats med rutinerade kollegor? Då är detta uppdrag något för dig.

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som fysioterapeut inom kommunal verksamhet, såsom bedömningar och hjälpmedel. För dig som vill ha ett omväxlande och roligt arbete passar detta uppdrag perfekt.

Har du ett genuint intresse av kommunal rehab?

Att ta uppdrag som arbetsterapeut via Agila arbetsterapeutbemanning

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är arbetsterapeut. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som arbetsterapeut hos oss.

Arbetsterapeuttjänst i Upplands Väsby

Kommunen är en gammal kulturbygd och det märker man inte minst på alla de fornlämningar man hittar här. Det finns spår av bebyggelse redan från förkristen tid. Upplands Väsby låg då vid vattnet och befolkningen levde då av fiske, säl- och sjöfågeljakt. Idag finns här allt man kan tänka sig behöva. Centrumgallerian i Väsby har en mängd olika butiker med stort utbud av kläder, elektronik, hälsokost osv. Från Upplands Väsby är det lätt att ta sig in till Stockholm City med pendeltåg. Känt ansikte från Upplands Väsby är Joey Tempest. Sångare och låtskrivare i det svenska bandet Europe.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Linda Bylund
Linda Bylund / Konsultchef
Upplands Väsby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Edfqhvgp Kåqff hbamoa- Ruyrveouf
Tidsperiod
16-18
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Islhyubævfy ag habbc Ysfeisti gæsun
Region/kommun
Stockholm/Upplands Väsby
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka