Arbetsterapeut sökes till arbete i Stockholm

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna arbetsplats. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård till patienterna.

Enhetens utgångspunkt är att de boende är vuxna kapabla individer som ska få stöd att leva sitt liv i samklang med egna behov, värderingar, intressen, önskemål och förhoppningar.

De erbjuder omsorg med hög kvalitet och skapar förutsättningar för människor, med beviljad insats enligt LSS, att leva ett självständigt liv i samhället utifrån sina behov och förutsättningar.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsterapeutuppdrag hos Agila arbetsterapeut

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som arbetsterapeut hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Att ta arbetsterapeutjobb i Stockholm

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Tim Fredén
Tim Fredén / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qpebsg Bycktg KAV - Cxxag
Tidsperiod
17-33
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Region/kommun
Stockholm/Cijeldfgm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka