Agila söker arbetsterapeut till Arbetsterapeutbemanningsuppdrag

Vård- och omsorgsförvaltningens hälso- och sjukvårdsavdelning söker terapeuter.

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete inom kommunal verksamhet. Här blir du en del av ett kompetent rehabteam som tillsammans erbjuder en god vård för patienter i hemmet.

De söker dig med ett genuint intresse av kommunal verksamhet eller motsvarade hemsjukvård. Erfarenhet av liknande arbete är önskvärt.

Att ta uppdrag som arbetsterapeut via Agila

I rollen som arbetsterapeut hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Arbetsterapeutjobb i Uppsala

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Linda Bylund
Linda Bylund / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wjlrkmy ydyluh - Vrofgcxcåhapa Mpbqd
Tidsperiod
12-35
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ykwycdjkrtlkcnh hi, elj ccafb Wpapvdv
Region/kommun
Uppsala/Gnyrifa
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka